Unii oameni încearcă să se limiteze la rețeta clasică pentru mâncarea cu cartofi, dar puțină noutate va face bine draniki-urilor.
Procedând astfel, aroma mâncării poate fi mult îmbunătățită cu puțin efort.
Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, ne spune ce produse vor îmbunătăți semnificativ aroma unui preparat din cartofi.
Ce poate fi adăugat la țuică?
Brânză
Orice fel de brânză este perfectă cu cartofi.Puteți folosi soiurile clasice tari.Puteți încerca să adăugați brânză afumată.
Aroma clătitelor va deveni vizibil mai interesantă.
Condimente pentru carne
Nu toată lumea știe că aroma draniki va fi mai bogată dacă la preparat se adaugă nu numai sare și piper negru, ci și o linguriță dintr-un amestec de condimente pentru carne.
Este util să privim draniki dintr-o perspectivă diferită.
Usturoi
Toată lumea știe cât de parfumată și gustoasă devine mâncarea atunci când se folosește usturoi.Este suficient să adăugați o singură felie pentru a transforma drainiki.