AcasăMâncareCe puteți adăuga la drayniki pentru a-i face mult mai gustoși: experții...

Ce puteți adăuga la drayniki pentru a-i face mult mai gustoși: experții în bucătărie au dezvăluit secretele

Unii oameni încearcă să se limiteze la rețeta clasică pentru mâncarea cu cartofi, dar puțină noutate va face bine draniki-urilor.

Procedând astfel, aroma mâncării poate fi mult îmbunătățită cu puțin efort.

Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, ne spune ce produse vor îmbunătăți semnificativ aroma unui preparat din cartofi.

Ce poate fi adăugat la țuică?

Brânză

Orice fel de brânză este perfectă cu cartofi.Puteți folosi soiurile clasice tari.Puteți încerca să adăugați brânză afumată.

Aroma clătitelor va deveni vizibil mai interesantă.

Condimente pentru carne

Nu toată lumea știe că aroma draniki va fi mai bogată dacă la preparat se adaugă nu numai sare și piper negru, ci și o linguriță dintr-un amestec de condimente pentru carne.

Este util să privim draniki dintr-o perspectivă diferită.

Usturoi

Toată lumea știe cât de parfumată și gustoasă devine mâncarea atunci când se folosește usturoi.Este suficient să adăugați o singură felie pentru a transforma drainiki.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rapoartele afirmă că Israelul a lovit o școală din orașul Gaza, lăsând cel puțin 22 de morți

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au furnizat mai multe detalii despre operațiune sâmbătă, la o zi după ce Israelul a lansat un atac asupra...

Sistemul de apărare antirachetă Iron Dome din Israel aproape că nu a mai fost construit

Potrivit Ministerului Sănătății din Gaza, condus de Hamas, cel puțin 22 de palestinieni - majoritatea femei și copii - au murit ca urmare a...

Startup-urile AI de top din China văd noi perspective în urma previzualizării de către OpenAI a celui mai recent LLM

Oficialii palestinieni au raportat sâmbătă că un atac israelian asupra unei foste clădiri școlare din orașul Gaza s-a soldat cu moartea a cel puțin...

Ce să faci cu catifeaua toamna: grădinari cu experiență au enumerat cele mai bune opțiuni

Mulți oameni plantează dalii pe parcelă, deoarece aceste flori au o mulțime de beneficii. În special, sunt alese ca un mijloc accesibil de...

Comentarii recente