AcasăPlanteCe să faci cu catifeaua toamna: grădinari cu experiență au enumerat cele...

Ce să faci cu catifeaua toamna: grădinari cu experiență au enumerat cele mai bune opțiuni

Mulți oameni plantează dalii pe parcelă, deoarece aceste flori au o mulțime de beneficii.

În special, sunt alese ca un mijloc accesibil de reducere a dăunătorilor.

Plantele nemișcate au un efect favorabil asupra dezvoltării altor culturi.Toamna, totuși, merită să vă gândiți cum să le eliminați în mod corespunzător.

Ce opțiuni merită evidențiate?

Faceți solul mai fertil și de calitate superioară

Puțini oameni știu că velințele au un bun potențial de a avea un impact semnificativ asupra solului.Ele fac solul mai nutritiv și mai friabil.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu lăsați rădăcinile plantelor în sol, îndepărtând doar partea de deasupra solului.

O variantă pentru fertilizarea solului

Puteți folosi și părțile supraterane ale florilor de catifea, după ce le-ați uscat și tocat în prealabil.Pentru a face acest lucru, pur și simplu încorporați reziduurile vegetale în sol.

Adâncimea de încorporare trebuie să fie de cel puțin 20 de centimetri.

Multe legume, inclusiv morcovi, ceapă și roșii, vor crește bine după această fertilizare.Solul va fi, de asemenea, ideal pentru creșterea unei recolte bune de căpșuni.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Ce puteți adăuga la drayniki pentru a-i face mult mai gustoși: experții în bucătărie au dezvăluit secretele

Unii oameni încearcă să se limiteze la rețeta clasică pentru mâncarea cu cartofi, dar puțină noutate va face bine draniki-urilor. Procedând astfel, aroma...

Cum să vă colectați propriile semințe de catifea: puteți economisi bani la cumpărarea de semințe de flori anul viitor

Încă mai credeți că nu este nevoie să colectați semințe de catifea - ele vor crește singure anul viitor? Ne grăbim să vă...

Defibrilatoare ale Consiliului pentru a ajuta Ucraina să salveze vieți

KYIV, Ucraina (AP) - După ce Ucraina a lansat peste 100 de drone asupra Rusiei peste noapte și a anexat Crimeea, un incendiu a...

Cultura germană ’Auf Wiedersehen’ este acră

Cinci defibrilatoare vor fi trimise în Ucraina de o organizație caritabilă din Lincolnshire pentru a ajuta la salvarea de vieți.South Kesteven District Council (SKDC)...

Comentarii recente