AcasăUltimele știriDefibrilatoare ale Consiliului pentru a ajuta Ucraina să salveze vieți

Defibrilatoare ale Consiliului pentru a ajuta Ucraina să salveze vieți

KYIV, Ucraina (AP) – După ce Ucraina a lansat peste 100 de drone asupra Rusiei peste noapte și a anexat Crimeea, un incendiu a sfâșiat un depozit de arme rusesc din adâncul națiunii, provocând explozii și închiderea unei autostrăzi importante, potrivit rapoartelor de știri rusești și Ministerului Apărării.

Depozitul părea să fie la doar câțiva kilometri (mile) distanță de un altul care a fost atacat miercuri dimineață de drone ucrainene, provocând 13 răniți și un incendiu masiv.

Un depozit de rachete a fost lovit în apropierea orașului Toropets din regiunea Tver din Rusia, la aproximativ 380 de kilometri (240 de mile) nord-vest de Moscova și la aproximativ 500 de kilometri (300 de mile) de granița ucraineană, potrivit postărilor de pe canalele locale Telegram ale aplicației de mesagerie.Autoritățile ruse au închis sâmbătă o porțiune de autostradă de 100 de kilometri și au evacuat pasagerii dintr-o gară din apropiere, după ce incendiul a provocat o serie de explozii.

Sute de dâre de fum provenite de la explozii și o minge considerabilă de flăcări care se ridică pe cerul nopții au fost descrise în imagini neverificate care au devenit virale pe Telegram.

Într-un atac separat comis sâmbătă în regiunea Krasnodar, un depozit de muniții și un arsenal de rachete din sud-vestul Rusiei au luat, de asemenea, foc.Videoclipurile de pe rețelele de socializare au arătat nori portocalii strălucitori care se ridicau la orizont, în timp ce zgomotul surd al detonărilor răsuna aproape continuu.Incidentul a dus la evacuări.

Nu au fost raportate imediat victime în niciuna dintre regiunile rusești.La începutul zilei de sâmbătă, Ministerul rus al Apărării a afirmat că forțele sale au doborât 101 drone ucrainene deasupra teritoriului rus în cursul nopții și au preluat controlul asupra Crimeei.

___.

Vizitați https://apnews.com/hub/russia-ukraine pentru a urmări acoperirea AP a conflictului din Ucraina.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să vă colectați propriile semințe de catifea: puteți economisi bani la cumpărarea de semințe de flori anul viitor

Încă mai credeți că nu este nevoie să colectați semințe de catifea - ele vor crește singure anul viitor? Ne grăbim să vă...

Cultura germană ’Auf Wiedersehen’ este acră

Cinci defibrilatoare vor fi trimise în Ucraina de o organizație caritabilă din Lincolnshire pentru a ajuta la salvarea de vieți.South Kesteven District Council (SKDC)...

Ajutorul acordat de mamă la licitația pentru premiul foto al fiicei

AVIGNON, Franța (AP) - Procesul mai multor bărbați acuzați de violarea unei femei care era inconștientă și al cărei soț a drogat-o de mai...

Cum să folosiți corect cojile de ouă în mediul rural: subtilități care nu trebuie uitate

Mulți oameni au auzit probabil că cultivatorii de daci cu experiență pot colecta tot timpul coji de ouă pentru a crește randamentul cu...

Comentarii recente