AcasăPlanteDe ce grădinarii experimentați nu aruncă cojile de cartofi: ai fi surprins

De ce grădinarii experimentați nu aruncă cojile de cartofi: ai fi surprins

Cu siguranță, în fiecare familie, mâncărurile pe bază de cartofi sunt servite de mai multe ori pe săptămână.

Aceasta înseamnă că o cantitate uriașă de coji poate fi recoltată dacă se dorește.

Doar că nu toată lumea este conștientă de modul în care poate fi folosită această componentă gratuită.

Ce opțiuni sunt disponibile?

Currant

Mulți oameni au auzit de acest truc: cojile de cartofi pot face minuni cu coacăzele.Boabele cresc sănătoase, mari și dulci.

Randamentul culturii este, de asemenea, crescut.Coaja trebuie pur și simplu să fie îngropată în sol, aproape de coacăze.

Mulcirea

Această opțiune este mai puțin comună, deși are o serie de avantaje.Mulciul de cartofi are proprietăți bune.În plus, este posibil să se stocheze materialul într-un volum suficient.

Mulciul și cojile fac față perfect problemei păstrării nivelului adecvat de umiditate.Cu toate acestea, merită întotdeauna să ne amintim că un astfel de mulci ar trebui să fie acoperit cu pământ.

Hrănirea

Pe bază de coji de cartofi se prepară diverse infuzii și decocturi pentru îngrijirea culturilor din mediul rural și chiar ca îngrijire pentru plantele de interior.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să folosiți corect cojile de ouă în mediul rural: subtilități care nu trebuie uitate

Mulți oameni au auzit probabil că cultivatorii de daci cu experiență pot colecta tot timpul coji de ouă pentru a crește randamentul cu...

Ce să adăugați la o salată obișnuită de legume pentru aromă și beneficii: experții culinari au numit 3 opțiuni

Mulți oameni sunt obișnuiți să pregătească salatele numai conform rețetei, încercând să nu se abată de la normele și regulile specificate. De asemenea,...

Atacul jihadist asupra aeroportului destabilizează junta din Mali

Cinci defibrilatoare vor fi trimise în Ucraina de o organizație caritabilă din Lincolnshire pentru a ajuta la salvarea de vieți.South Kesteven District Council (SKDC)...

Septembrie Ocean Rowing Roundup

Un locuitor din Glasgow care a dezvoltat un interes puternic pentru fotografie în urmă cu aproximativ cinci ani a ajuns pe lista scurtă a...

Comentarii recente