Obrajii de varză acră sunt un adevărat clasic culinar care este asociat cu confortul și cu o vatră caldă de acasă.
Cum vremea rece se apropie, expertul ediției online a BelNovosti, bucătarul Iulia Arkhipova, a decis să împărtășească subtilitățile gătitului unui fel de mâncare care poate încălzi în cea mai umedă vreme.
Baza oricărei supe este bulionul
Pentru a face supa cu adevărat gustoasă, se recomandă folosirea mai multor tipuri de carne pentru a fierbe bulionul.
O combinație de carne de porc și vită va da mâncării o bogăție deosebită, iar adăugarea de pui o va face ușoară și aromată.
Nu uitați: bulionul va ieși concentrat și gustos dacă gătiți carnea pentru o perioadă destul de lungă – cel puțin două ore la foc mic.
Legume amestecate
Nu uitați să adăugați la supă o friptură de ceapă și morcovi rumenite într-o tigaie cu ulei vegetal.Dacă doriți, puteți adăuga pastă de tomate la amestecul de prăjit, astfel încât aroma supei va fi și mai bogată.
Varză murată
Atunci când gătiți supă, nu puteți adăuga pur și simplu varză murată în oală.Înainte de a face acest lucru, este recomandat să o prăjiți într-o tigaie în ulei vegetal, după ce în prealabil ați stors-o din saramură și ați tăiat-o în bucăți mici.