AcasăPlanteCum să pregătiți corect un pat pentru roșii anul viitor: secretul unei...

Cum să pregătiți corect un pat pentru roșii anul viitor: secretul unei recolte bogate

După recoltare, grădinarii se gândesc cum să facă ordine în sol, astfel încât recolta de anul viitor să nu fie mai rea și poate chiar mai bună.

Desigur, este vorba despre aplicarea îngrășămintelor.Și aici principalul lucru este să nu faceți o greșeală cu alegerea, altfel munca poate fi în zadar.

Expertul nostru Anastasia Kovrignyh, agronom de știință și peisagist, ne spune ce îngrășământ să punem pe patul unde vor crește roșiile.

Aditivi organici

Nu este un secret faptul că unii aditivi sunt spălați cu precipitațiile și apa de topire, în timp ce alții nu sunt asimilați dacă nu sunt aplicați la timp.

Pentru ca răsadurile de tomate să prindă primăvara, se recomandă aplicarea a 10 litri de compost pe 1 metru pătrat de sol.

Acest îngrășământ va compensa lipsa de nutrienți și va îmbunătăți, de asemenea, structura solului.

Suplimente minerale

În toamnă, este suficient să aplicați îngrășământ cu fosfor pe viitorul pat de tomate.

Dintre cei mai accesibili aditivi pentru grădinari, făina de fosforit se numește făină de fosfor.

În ceea ce privește celelalte elemente, azotul nu este necesar toamna, iar potasiul va fi spălat de ploi și de apa de topire înainte ca roșiile să înceapă să-l asimileze.

Aceste adaosuri pot fi făcute primăvara.

Iar dacă fosforul este aplicat primăvara, pur și simplu nu va avea timp să fie transformat într-o formă disponibilă pentru plante.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Groasă, bogată și apetisantă: cum să faci supa cehă de usturoi – un fel de mâncare iubit de mulți gurmanzi

Supa cehă de usturoi constă dintr-un număr mic de ingrediente.Și toate acestea sunt simple și accesibile. În ciuda acestui fapt, felul de mâncare...

Comentarii recente