Chiar dacă nu ați mai poftit cu adevărat la varză înăbușită, încercați să dați o a doua șansă acestui fel de mâncare.
Expertul ediției online a BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a povestit despre aditivii care, în primul rând, îmbunătățesc aroma verzei fierte și, în al doilea rând, îi cresc valoarea nutritivă.
Pui sau carne afumată
Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, atât carnea, cât și puiul trebuie să fie mărunțite și adăugate în varză cu aproximativ 15 minute înainte de gătire.Ca urmare, felul de mâncare va dobândi aroma cărnii afumate și va deveni mai consistent.
Fasole la conservă
Fasolea trebuie transferată din conservă în oala în care fierbeți varza cu 10 minute înainte de sfârșitul fierberii.Un astfel de aditiv va schimba în bine gustul și textura verzei și o va îmbogăți cu proteine vegetale, vitamine și minerale.
Prune uscate
Varza tocată cu adaos de prune dobândește o ușoară dulceață și un accent interesant de aromă.Aditivul neobișnuit preliminar trebuie spălat cu apă fierbinte și înmuiat timp de o jumătate de oră.După ce prunele uscate, tocate și puse în varză cu 10 minute înainte de gătit.