Merele coapte nu devin mai puțin sănătoase sau gustoase.Dimpotrivă, iar nutriționiștii chiar sfătuiesc să le includă în dietă..
Puteți coace mere în diferite moduri: cu sau fără umplutură, cu brânză de vaci, cu nuci, precum și cu miere și scorțișoară..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să acționăm.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Merele medii și orice soi vor face.Acestea trebuie spălate și tăiate în jumătate.
2.Scoateți tulpinile și miezul cu semințele.
3.Așezați merele într-o tavă de copt, stropiți cu miere și presărați scorțișoară deasupra.
4.Apoi puneți unt pe fiecare măr.
5.Acoperim cu folie si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 25-30 de minute.Poftă bună!