Prin adăugarea unui ingredient simplu la carnea tocată, puteți transforma cotletele obișnuite într-o specialitate de restaurant.
Probabil că aveți acest ingredient în bucătărie.Iată cum să faci cotlete delicioase și suculente.
Cum să îmbunătățiți carnea tocată pentru cotlete
Bicarbonatul de sodiu obișnuit va ajuta la acest lucru.Acesta face carnea moale și suculentă.
Dacă faceți cotlete de pui sau curcan, puteți renunța la bicarbonat de sodiu.
Dar în cazul cărnii tocate de porc sau vită, acest ingredient este pur și simplu necesar.
Ar trebui să luați o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu pentru o jumătate de kilogram de carne tocată.După adăugarea bicarbonatului de sodiu, carnea tocată trebuie să stea timp de aproximativ o jumătate de oră.
O nuanță importantă: adăugați bicarbonat de sodiu numai la carnea tocată pentru cotlete.Dacă faceți chifteluțe, varză umplută sau chifteluțe, nu aveți nevoie de bicarbonat de sodiu.