AcasăPlanteCe să faceți în dacha toamna pentru a evita să aveți melci...

Ce să faceți în dacha toamna pentru a evita să aveți melci în anul următor: ceva de care nu toată lumea este conștientă

Mulți au luptat fără succes cu melcii pe tot parcursul sezonului pentru a-și salva culturile.

Cu toate acestea, uneori se pare că dăunătorii sunt capabili să depășească orice capcană și au devenit invulnerabili la metodele obișnuite de combatere.

Dar nu este așa: melcii au o mulțime de slăbiciuni, care pot fi exploatate în siguranță.

De exemplu, există o metodă de combatere a toamnei care dă rezultate impresionante.

Ce trebuie făcut toamna în dacie pentru a rezolva problema melcilor?

Merită menționat de la bun început că nu trebuie să folosiți metode riscante de combatere a dăunătorilor nici măcar la sfârșitul sezonului: solul s-ar putea să nu se refacă până la primăvară.

De exemplu, mulți oameni au auzit de utilizarea unei soluții de sare împotriva melcilor.Cu toate acestea, pur și simplu puteți face solul mai puțin fertil.Este mai bine să luați în considerare o altă opțiune.

Va fi necesar să luați var și praf de tutun în părți egale și să amestecați.Cantitatea exactă depinde de suprafața pe care trebuie să o tratați.

După aceea, începeți să stropiți zona cu amestecul preparat.De asemenea, puteți trata încăperile utilitare cu pivnițe.Datorită acestei metode nu va exista nicio urmă de melci.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente