De obicei, gospodinele folosesc piper pentru a prepara lecho.Există mai multe rețete pentru fiecare gust..
Ardeiul în stil balcanic este oferit gospodinelor.Se spune că aceasta nu este o rețetă, ci o descoperire!.
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Spălați ardeiul, îndepărtați tulpinile și semințele, tăiați-l după bunul plac – în bucăți sau felii.
2.Curățați usturoiul și tăiați-l în felii subțiri.
3.Aduceți apa la fiert, adăugați sare, zahăr, boabe de piper negru, usturoi, piper tocat.
4.Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 7 minute, se adaugă oțet și se toarnă amestecul în borcane sterilizate.
Rulam borcanele, le intoarcem, iar dupa ce bucatile s-au racit, le punem deoparte pentru depozitare.