Prin adăugarea unui ingredient simplu la umplutura pentru varză umplută, puteți transforma acest fel de mâncare familiar într-o adevărată capodoperă culinară.
Vă spunem ce să adăugați la umplutura pentru varză umplută pentru a le face suculente.
Ce să adăugați la umplutura pentru varză umplută pentru a fi suculentă
Adăugarea unei cantități mici de untură la carnea tocată va ajuta la obținerea unei verze umplute suculente.
Multe depind și de varză.Varza tânără ar trebui folosită pentru varza umplută, deoarece frunzele sale sunt mai fragede.
Cu cât varza este mai tânără, cu atât varza umplută va fi mai moale.Frunzele trebuie fierte timp de câteva minute în apă clocotită sărată.
Puteți folosi și varză veche, dar trebuie să luați un boboc mic și să-l fierbeți întreg timp de aproximativ 10 minute.
De asemenea, puteți face frunzele mai moi prin lovirea părților mai groase cu un ciocan de carne.
Congelarea ajută, de asemenea, la înmuierea frunzelor.Congelați varza într-o pungă și dezghețați-o la temperatura camerei.