Zrazy de cartofi cu ciuperci nu este același lucru cu piure de cartofi cu ciuperci și legume prăjite..
Ingredientele sunt aceleași, dar gustul este cu siguranță diferit..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim zrazy de cartofi.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Fierbeți cartofii în jachete, curățați, piureați, adăugați un ou, făină, sare și piper, amestecați și împărțiți în părți egale.
2.Pregătiți umplutura: tocați ceapa și șampioanele, prăjiți, sare după gust, adăugați usturoi tocat.
3.Formăm o prăjitură plată din aluat de cartofi, o umplem cu ciuperci, legăm marginile și formăm cotlet.
4.Pâine în făină și prăjește într-o tigaie cu ulei vegetal încălzit până se rumenește.
Se poate servi cu smantana.Poftă bună!