Lecho cu ardei dulce iarna este popular pe masa festivă și în viața de zi cu zi..
Ardeii sunt suculenți, moi, nu creează probleme de depozitare, iar rețeta în sine vă permite să procesați rapid cultura de legume crescute..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim lecho delicios.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Ardeii trebuie curățați de coajă, îndepărtați semințele și tăiați în felii longitudinale sau bucăți de dimensiuni medii.
2.Tăiați usturoiul decojit cu un cuțit.
3.Pregătim suc de roșii din roșii sau folosim suc cumpărat din magazin.Se pune la fiert si se adauga sare, zahar, usturoi si piper.
4.Gatiti 20-25 de minute, apoi adaugati otet si turnati in borcane sterilizate.
O rulăm, o întoarcem și după ce piesa de prelucrat s-a răcit, o punem deoparte pentru depozitare.