AcasăMâncareExperții din bucătărie își împărtășesc secretele pentru a crea produse de patiserie...

Experții din bucătărie își împărtășesc secretele pentru a crea produse de patiserie care își păstrează moliciunea în timp.

Produsele de patiserie ale unor hostess se învechesc după doar câteva ore, în ciuda muncii lor asidue.

Patiserii profesioniști, pe de altă parte, își păstrează produsele moi și proaspete timp de zile întregi.

Acest lucru este ușor de explicat prin faptul că bucătarii folosesc în mod activ trucuri profesionale, explică expertul în bucătărie al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.

Ce trucuri merită să știți?

Calitatea făinii

Pentru a menține produsele de panificație moi pentru o perioadă lungă de timp, este de preferat făina de calitate superioară.

Minerale

Puțini oameni știu că introducerea apei potabile cu gaze în aluat ajută produsele de patiserie să rămână proaspete și moi timp de mai multe zile.

Med

Acest truc pare și mai neașteptat, însă chiar funcționează.Este suficient să introduceți doar o lingură mică de miere în aluat pentru a păstra produsele din făină proaspete pentru cât mai mult timp.

Amidonul

Este necesar să se introducă o cantitate mică de amidon pentru a menține produsele proaspete pentru o perioadă lungă de timp.Dar tipul de amidon nu joacă un rol.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente