AcasăUltimele știriArmata israeliană afirmă că a interceptat o rachetă în Yemen.

Armata israeliană afirmă că a interceptat o rachetă în Yemen.

Armata israeliană a anunțat că duminică dimineață a fost interceptată o rachetă balistică lansată din Yemen către Israel.

Sirenele de avertizare au sunat în centrul țării mai devreme în cursul dimineții și, potrivit armatei israeliene, racheta sol-sol a sosit dinspre est și a aterizat într-o zonă deschisă.

Armata a declarat că examinează rezultatele și că zgomotele explozive auzite la primele ore au fost cauzate de interceptarea rachetei.

Liderul houthi a anunțat în iulie o nouă etapă în lupta împotriva Israelului, după atacul mortal cu dronă al miliției houthi asupra Tel Avivului la începutul acestui an, care s-a soldat cu un incendiu masiv și șase morți, și un atac al aviației israeliene asupra orașului portuar yemenit Hodeidah în iulie.

Racheta balistică a fost lansată spre zona metropolitană Tel Aviv, potrivit cotidianului Jerusalem Post.

Se pare că sistemul de apărare antirachetă Arrow 2 a fost singurul care a lovit proiectilul deasupra spațiului aerian israelian la a doua încercare, după ce sistemul de apărare antirachetă Arrow 3 nu reușise să îl intercepteze înainte ca acesta să intre în atmosferă.

Israelul are un sistem de apărare antirachetă pe mai multe niveluri; rapoartele mass-media afirmă că fragmente de rachete au aterizat în mai multe locații din țară, inclusiv în orașele Modiin și Rehovot.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente