AcasăUltimele știriFrancezii, în paralizia lor, îl preferă pe premierul Barnier lui Macron

Francezii, în paralizia lor, îl preferă pe premierul Barnier lui Macron

(Bloomberg)- Potrivit unui sondaj Ipsos, premierul francez Michel Barnier este mai popular decât președintele Emmanuel Macron, care încearcă să formeze o nouă administrație.

Cele mai citite de Bloomberg.

  • Cea mai mare criză a locuințelor din ultimele decenii va afecta cursa din 2024.

  • Un design de casă nomadă low-cost se frământă cu viața urbană.

  • Rata șofatului și a aglomerației în SUA se află la un nivel record.

  • Un oraș folosește ‘arborii ca medicament’ cu mare succes.

  • Haga este primul oraș din lume care interzice reclamele pentru petrol și călătorii cu avionul.

  • Sondajul publicat în ziarul La Tribune arată că 34% dintre respondenți sunt mulțumiți de Barnier.Comparativ cu 30% pentru Macron, în creștere cu 2 puncte față de iunie, când a convocat în mod neașteptat alegeri anticipate care au dus la un parlament suspendat și luni de paralizie politică.

    Sondajul de opinie a arătat, de asemenea, că 32% dintre cei intervievați ar fi în favoarea ca liderii de extremă-dreapta ai Raliului Național, Marine Le Pen sau Jordan Bardella, să devină președinți în 2027, devansându-i pe foștii prim-miniștri Gabriel Attal și Edouard Philippe, care s-au situat amândoi la 31%.Respondenții au fost cel mai mult împotriva ideii ca stângistul Jean-Luc Melenchon sau extrema dreaptă Eric Zemmour să devină președinte.

    După alegerile legislative din Franța, niciun partid nu a reușit să obțină o majoritate în Adunarea Națională.Barnier, care a fost numit luna aceasta, încearcă să alcătuiască un guvern care ar putea avea nevoie de Le Pen pentru a rămâne la putere.Sâmbătă, ea a cerut noi alegeri în termen de un an, afirmând că status quo-ul ‘nu poate rezista’.

    Sondajul Ipsos a fost realizat pe internet în rândul a 1 000 de persoane în perioada 11-13 septembrie. 11-13.Sondajele nu au furnizat o marjă de eroare, dar au declarat că rezultatele sunt fiabile în proporție de 95%.

    Cel mai citit Businessweek al Bloomberg.

  • Omul care a distrus apelul Nike.

  • Jucătorii de fotbal universitar descoperă realitatea dură a primirii compensațiilor.

  • Dacă China urmează exemplul Coreei, poate preveni deceniile pierdute de Japonia.

  • Pentru a ajuta dealerii să-și elibereze loturile, leasingul EV începe de la doar 20 de dolari pe lună.

  • Primul eveniment sportiv live din Sfera Vegas va fi scump.

  • ©2024 Bloomberg L.P.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

    Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

    Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

    Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

    Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

    Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

    Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

    Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

    Comentarii recente