AcasăUltimele știriȘoferul care a ucis un alergător va fi încarcerat la întoarcerea în...

Șoferul care a ucis un alergător va fi încarcerat la întoarcerea în Regatul Unit.

Un judecător a decis că șoferul care circula cu viteză și care a lovit și ucis un alergător în sud-vestul Londrei va executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare dacă va părăsi vreodată țara.

La 13 ianuarie 2021, Rashid Ali, în vârstă de 30 de ani, din Slough, l-a lovit pe Jack Patrick Ryan, în vârstă de 29 de ani, cu mașina sa Range Rover Sport, în timp ce se deplasa cu o viteză de două ori mai mare decât limita admisă de 32 km/h, în apropiere de Battersea Bridge, în vestul Londrei.

Ali nu s-a prezentat la proces și a fost găsit vinovat în absență de cauzarea morții prin conducere periculoasă în luna august.

El se află în prezent în Pakistan, dar intenționează să se întoarcă în Marea Britanie, a fost informată instanța în timpul unei ședințe de condamnare la Old Bailey.

Într-un e-mail anterior, pe care Barrister James Scobie KC l-a citit cu voce tare, inculpatul își exprima ‘marele stres’ și ‘anxietatea’ și își cerea scuze ‘tuturor celor pe care îi dezamăgise’.

‘Mi-am distrus propria reputație și mă simt incredibil de rușinat de mine însumi’, a scris Ali, promițând să se întoarcă în Marea Britanie și să ispășească orice pedeapsă cu închisoarea care ar putea veni cu ea.

Judecătoarea Judy Khan l-a condamnat pe Khan la cinci ani de închisoare și o interdicție de a conduce timp de cinci ani și jumătate, după ce a aflat dintr-o scrisoare că inculpatul intenționa să se întoarcă pentru a-și ispăși pedeapsa.

Dna.Khan a remarcat: ‘Nu sunt în măsură să accept această asigurare.’.

Ali ‘a avut timp să se oprească’

Directorul de marketing dl.Ryan a fost lovit și aruncat în aer în timpul accidentului, conform înregistrărilor CCTV, și a aterizat pe partea din față a Range Rover-ului pe Battersea Bridge.

Semafoarele trecuseră de la verde la chihlimbar când mașina lui Ali se afla la aproximativ 50 de metri (55 de yarzi) de acestea, oferindu-i suficient timp să oprească, a fost informat juriul.

Pârâtul a declarat în instanță că nu a avut timp să frâneze deoarece dl.Ryan traversase strada în fața vehiculului său.

Procurorul Philip Stott a replicat că Codul Rutier arăta foarte clar că un șofer trebuie să oprească la linia de oprire atunci când semaforul devine galben.

‘Legile drumului îi cereau să oprească în siguranță pentru că avea suficient timp să o facă’, a declarat dl.Stott a spus.

Mai degrabă, acuzatul nu a ținut cont de aceste linii directoare, ceea ce în cele din urmă a dus la decesul dlui.Ryan’s demise.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente