AcasăMâncareMotivul numărul unu pentru a nu vă scufunda găluștele în apă clocotită:...

Motivul numărul unu pentru a nu vă scufunda găluștele în apă clocotită: nicio gazdă demnă nu ar

Multe hostess se plâng că nu au cum să pregătească un fel de mâncare decent din găluște congelate.

Produsul, potrivit acestora, se lipește, fierbe peste măsură sau nu se poate lăuda cu o aromă bogată.Iulia Arkhipova, expert al ediției online BelNovosti, este sigură că acest lucru se întâmplă deoarece găluștele sunt aruncate în apă clocotită.

De ce nu trebuie să aștepți ca apa să fiarbă

Iată cele două motive principale pentru care nu ar trebui să așteptați ca apa să fiarbă.

În primul rând, găluștele pot fierbe, mai ales dacă se folosesc găluște congelate.

Temperatura lor este foarte diferită de cea a apei și ele vor începe imediat să explodeze atunci când ating lichidul fierbinte.

În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

Cum să fierbeți găluște delicioase

Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Cel mai bine este să coborâți găluștele congelate în apă care nu depășește 50 de grade Celsius.
  • Puteți adăuga puțină apă rece în timpul gătitului pentru a menține o temperatură uniformă.
  • În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Cel mai bine este să coborâți găluștele congelate în apă care nu depășește 50 de grade Celsius.
  • În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

    În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și își păstrează aroma strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și își păstrează aroma strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Este bine să coborâți găluștele congelate în apă care nu depășește 50 de grade Celsius.
  • Se poate adăuga puțină apă rece în timpul gătitului pentru a menține o temperatură uniformă.
  • Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

    Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

    Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

    Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

    Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

    Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

    Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

    Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

    Comentarii recente