Mulți oameni știu că maioneza făcută în casă va fi întotdeauna mai gustoasă și mai sănătoasă decât maioneza cumpărată de la magazin, deoarece vor fi folosite produse dovedite.
Cu toate acestea, nu toată lumea știe că este posibil să se prepare o versiune slabă a faimosului sos.
Este de remarcat faptul că lichidul dintr-o conservă de mazăre ne va ajuta în această privință, notează expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova.
Cum să faci maioneză de casă fără ouă de găină?
Produse necesare
– O cană de lichid din mazăre;
– o lingură mică de muștar;
– o cană de ulei vegetal;
– sare și piper la discreția dumneavoastră.
Procesul de gătire
Este necesar să trimiteți lichidul din cutia cu mazăre la blender, să introduceți sare, piper și muștar.Pornim gadgetul și începem să biciuim.
Apoi este rândul untului.
Este de remarcat faptul că nu trebuie introdus întregul volum.Este necesar să-l turnați în loturi și în acest moment continuați să bateți.
De îndată ce sosul are o textură și o culoare caracteristică, puteți opri mixerul.
Un fapt interesant este că această maioneză a fost inventată în urmă cu doar câțiva ani, însă a reușit să devină populară.