Abilitatea de a găti un kebab excelent va fi utilă pentru oricine, deoarece acest fel de mâncare este întotdeauna la mare căutare.
Așa că merită să înveți despre o rețetă simplă și demnă.
Bucătăreasa expertă a revistei noastre, Julia Arkhipova, a împărtășit o rețetă simplă și demnă.
Cum să gătești kebab-ul perfect?
Un set de ingrediente
– Un kilogram de carne;
– trei cepe;
– patru linguri mari de oțet din cidru de mere;
– opt linguri de apă;
– o lingură mică de zahăr;
– sare și piper.
Mod de preparare
Mai întâi trebuie să spălați și să împărțiți carnea în bucăți, să le uscați.Apoi, curățați ceapa.Leguma ar trebui să fie tăiată în inele.După ce începem să zdrobim ceapa.
Combinați ambele componente într-un singur recipient, amestecați.
Apoi adăugați zahărul și piperul și amestecați.Combinați oțetul din cidru de mere și apa și turnați peste ingredientele noastre.Se adaugă sare.Timp de o oră kebabul stă în bucătărie.
După ce îl trimiteți la frigider timp de cel puțin trei ore.Cu toate acestea, cel mai delicios kebab va fi dacă îl puteți marina timp de 12 ore.