Este departe de a fi obișnuit să găsești cheesecakes făcute cu brânză de vaci granulată folosind smântână.
Cu toate acestea, un astfel de deliciu se poate dovedi a fi incredibil de gustos și de înaltă calitate.
Prin urmare, merită cu siguranță să vă familiarizați cu metodologia propusă pentru a vă mulțumi familia cu un mic dejun excelent, a declarat expertul revistei noastre în domeniul bucătăriei bucătăreasa Julia Arkhipova.
Cum să faci prăjituri cu brânză de calitate?
Produse necesare pentru rețetă
– Un pachet de brânză de vaci granulată (200 grame);
– două linguri mari de smântână grasă;
– trei linguri mari de făină;
– o lingură mare de zahăr;
– puțină vanilină și sare;
– unt pentru prăjit.
Mod de preparare
Cașul trebuie evaluat vizual: dacă este umed, atunci uscați ușor produsul din lapte fermentat.După aceea, transferați-l într-un blender și adăugați cantitatea specificată de zahăr.Se aduce la o consistență omogenă.
Apoi se presară cu sare și vanilie și se amestecă.Se încorporează smântâna.
Folosiți din nou blenderul pentru a amesteca.
Se adaugă făina și se amestecă.Preparatul trebuie ascuns sub o folie și ținut în frigider timp de o oră.Apoi se trece la prăjirea în ulei vegetal.