În ciuda faptului că această salată este preparată mult mai des decât altele, ea nu devine mai ușoară.
Dimpotrivă, multe gazde fac greșeli grave care vor duce la un fel de mâncare departe de ideal.
Cu toate acestea, puteți scăpa întotdeauna de acest lucru, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Ce greșeli strică măslinele?
Componente de mărimi diferite
Desigur, este extrem de dificil să tăiați fiecare produs aproximativ la fel, dar este o condiție necesară pentru ca măslinul să iasă de înaltă calitate și gustos.
Ingredientele sunt tăiate mărunt.Exemplul pentru celelalte produse este mazărea.
Cârnați
Unii oameni consideră că această componentă este cea mai importantă, dar ea nu se află în rețeta originală.Dacă doriți să introduceți carne crudă, aceasta trebuie să fie de înaltă calitate.
În toate celelalte cazuri, este mai bine să înlocuiți cârnații cu carne de pui, vită, pește sau carne afumată.
Morcovi
Dacă doriți ca salata să iasă cât mai gustoasă, este mai bine să coaceți morcovii.Leguma fiartă capătă o slabă aromă apoasă.
Dar coacerea produsului va fi cea mai bună opțiune.