AcasăPlanteDe ce nutrienți au nevoie hortensiile toamna: grădinarii dezvăluie secretele

De ce nutrienți au nevoie hortensiile toamna: grădinarii dezvăluie secretele

Unii grădinari cred că hortensiile nu au nevoie să fie hrănite toamna.

Totuși, astfel de flori sunt imediat vizibile: ele nu-și dezvăluie frumusețea din plin.

Rolul nutrienților este în mare măsură de a îmbunătăți sănătatea și estetica hortensiilor.Prin urmare, un compus de toamnă cuprinzător cu ingredientele potrivite poate fi achiziționat imediat.

Ce ar trebui să fie în compoziția unui îngrășământ de calitate pentru hortensii

Potasiu cu fosfor

Se spune că acestea sunt cele mai importante componente pentru fertilizarea de toamnă a hortensiilor.Rolul fosforului este important: el este cel care favorizează formarea mugurilor, datorită cărora ne bucurăm de o înflorire luxuriantă și luxuriantă.

Potasiul, pe de altă parte, conferă plantei o culoare uimitoare, puternică.

Magneziu

Se crede că magneziul dă frunzelor culoarea lor ‘bogată’.Acest element contribuie, de asemenea, la înflorirea prelungită a plantelor.

Alte elemente

De asemenea, în compoziția unui îngrășământ complex de calitate ar trebui să fie prezente borul și magneziul.Dacă nu doriți să cumpărați un îngrășământ complex, trebuie să aplicați preparatele separat.

Se recomandă să vă opriți alegerea asupra superfosfatului, sulfatului de potasiu, kalimagnesiei, borofoskului și monofosfatului de potasiu.Aplicați produsele în conformitate cu instrucțiunile.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente