AcasăPlanteCum să scapi o zonă de melci cu apă clocotită: o metodă...

Cum să scapi o zonă de melci cu apă clocotită: o metodă neobișnuită

Limacșii pot fi un adevărat coșmar pentru orice cultivator de daci, deoarece provoacă pagube foarte importante culturilor.

Dacă dăunătorii nu sunt controlați, ei pot distruge culturile cu totul..

Așadar, există o mulțime de metode care promit să scape de melci.Unele dintre ele arată rezultate bune, iar unele tehnici sunt pur și simplu inutile.

Cu toate acestea, un cultivator rar de daci se mulțumește cu apă caldă obișnuită: puțini oameni știu despre această metodă.

Cum să învingi melcii cu apă fiartă

Imediat trebuie remarcat faptul că va trebui să luptați mai mult decât era de așteptat, dar metoda încă se arată destul de bine pe termen lung.Trebuie să încălziți o cantitate suficientă de apă la o sută de grade.

Apoi se diluează cu apă rece.Trebuie să atingem o temperatură de 50 de grade.Acest lucru va fi fatal pentru melci, dar complet sigur pentru sol, frunze și sistemul radicular al plantelor.

Merită să așteptați până seara.

După aceea, aprindeți o lanternă și găsiți melcii.Stropiți imediat dăunătorii cu apă clocotită.De asemenea, merită udat solul cu planta pe care a stat melcul.

Timp de 7 zile, ieșiți la ‘vânătoare’ merită în fiecare zi.După aceea, vă puteți acorda o zi de odihnă, ieșind în grădina de legume din când în când.În curând veți observa că nu mai există melci pe parcelă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

Comentarii recente