Ardeii umpluți pot fi clasificați ca feluri de mâncare cu un gust incredibil de bogat, deoarece conțin ingrediente perfect echilibrate..
Dar chiar și în acest caz, uneori vrei un fel de noutate..
Prin urmare, expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, vă sfătuiește să acordați atenție unor secrete.
Ce sunt ei?
Evitați orezul
Acest ingredient este adesea folosit datorită gustului său neutru și a capacității de a fi combinat cu diverse alimente.
Cu toate acestea, poate fi înlocuit pentru a schimba gustul.
Încercați bulgur, hrișcă sau quinoa.
Carne tocata
Puțini oameni știu că poți găti ardei umpluți cu pește tocat.Pollock obișnuit este o alegere excelentă.
Daca vrei ceva special, poti folosi somon tocat.
Măruntaie
Subprodusele din pui sunt, de asemenea, o umplutură excelentă datorită aromei lor vibrante.Mai întâi va trebui să tăiați ficatul în bucăți și să-l puneți într-o tigaie cu ceapă.
Apoi combinăm organele cu restul ingredientelor și umplem ardeii.