Dacă trebuie să folosim ceapă proaspătă într-un fel de mâncare finit, atunci poate apărea o problemă serioasă..
Adevărul este că această legumă poate avea un gust amar foarte persistent și vizibil..
Acest lucru va ruina pur și simplu vasul, deoarece va exista un dezechilibru de componente, notează expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cel mai adesea se recomandă să se recurgă la procesul de murare a legumelor.Dacă această metodă nu vă convine dintr-un motiv oarecare, atunci puteți lua în considerare opțiuni alternative.
Pe care le poți folosi?
Apă cu gheață
O metodă simplă și practică pe care o poți încerca în siguranță.Tăiați legumele.Apoi puneți-l într-un recipient cu apă rece și gheață.
După aproximativ 15 minute, puteți scurge apa și utilizați ceapa.
Sare
Sarea grunjoasă va face față în mod ideal sarcinii.Combinați ceapa tocată cu acest ingredient și nu așteptați mai mult de 15 minute.
Ceapa va trebui să fie clătită sub apă și puteți începe să gătiți.