Primele feluri, desigur, ar trebui să fie lichide, dar nu „goale.”.
Nimănui nu va plăcea acest tip de mâncare, deoarece este mai degrabă ca un bulion cu o cantitate mică de ingrediente..
Totuși, situația poate fi întotdeauna corectată, spune bucătăreasa Iulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Cum să salvezi supa prea subțire?
Quinoa
Dacă încă nu ați inclus acest cereal sănătos în dieta dvs., atunci este timpul să corectați situația.Avantajul componentei este că va fierbe în supă în literalmente zece minute.
Linte roșie și galbenă
Doar aceste soiuri de leguminoase sunt renumite pentru faptul că fierb instantaneu și, cu tratament termic prelungit, capătă consistența piureului.
Lintea este, de asemenea, un aliment ideal pentru a susține o alimentație sănătoasă.
Srâuri de porumb
Această componentă are o textură vâscoasă și ajută chiar și cea mai subțire supă să devină mai groasă.În cele mai multe cazuri, o lingură este suficientă.
Fulgi de mazăre
Acesta este un alt produs gustos și sănătos care nu necesită gătit, dar poate da unei supe lichide o consistență de înaltă calitate.