Rulourile de varză sunt întotdeauna o opțiune excelentă pentru gospodinele care nu știu ce să gătească pentru masă..
În acest caz, obținem un răsfăț minunat, care conține carne, legume, sos delicios și orez..
Prin urmare, merită să știți cum puteți face sarmale și mai gustoase și mai interesante, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre.
Cum poți îmbunătăți sarmale?
În primul rând, mulți încep să se gândească la cum să elaboreze umplutura.Pentru a face acest lucru, i se adaugă componente suplimentare pentru a adăuga sucul.
De regulă, se folosește o bucată de unt.Dar aceasta nu este singura opțiune disponibilă.Există o modalitate mai simplă și mai neobișnuită de a îmbunătăți un fel de mâncare.
Este foarte simplu.
Înainte de a începe procesul principal de gătit sarmale, trebuie să le prăjiți.Ca rezultat, felul de mâncare va fi mai bogat, mai gustos și mai vibrant.
De îndată ce pe varză apare o crustă caracteristică, procesul de prăjire poate fi oprit.