Mulți rezidenți de vară evită în mod deliberat complexele industriale, astfel încât legumele să rămână sănătoase..
Și există o mulțime de produse naturale din care să alegeți..
Puteți observa adesea că îngrășămintele naturale sunt sigure și dau rezultate bune.
Când vine vorba de îngrijirea castraveților, există două mijloace principale.
Despre ce vorbim?
Creșterea productivității folosind cenușă
Puteți pur și simplu să vă stropiți paturile de legume cu acest îngrășământ în mod regulat.Consumul de produs este mic: este suficient un pahar pe metru pătrat.
Compoziția poate fi preparată și sub formă lichidă.Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să dizolvați un litru de cenușă în apă clocotită și să amestecați.Apoi turnați o găleată cu apă curată.De asemenea, nu uitați să adăugați 200 ml de oțet pentru a spori efectul pozitiv.
Coji
Există un îngrășământ simplu care poate fi folosit la fiecare două săptămâni.Pentru a face acest lucru, trebuie să umpleți o mână de coji cu o jumătate de găleată de apă fierbinte și să așteptați câteva zile.
Există o altă opțiune.Pune aceeași cantitate de coajă într-o cratiță cu 1,5 litri de apă.După fierbere, așteptați zece minute.
Apoi, filtrați produsul și adăugați o jumătate de găleată de apă.Compoziția este bună atât pentru prelucrarea frunzelor, cât și pentru udare.