Pregătirea vinetelor crocante este foarte ușoară..
În primul rând, legumele trebuie tăiate în felii.Și apoi fiecare bucată rezultată trebuie să fie scufundată într-un ou crud, rulată în pesmet și trimisă în tigaie..
Și există un mic secret care va face felul de mâncare deosebit de gustos.
Vorbim despre adăugarea de brânză și turmeric la biscuiți.
Yulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar a publicației online Belnovosti, bucătar și brutar din categoria a patra, a împărtășit rețeta unui preparat interesant.
Cum să gătești vinete crocante
Luați o vinete și tăiați-o felii.
Grosimea fiecărui inel ar trebui să fie de aproximativ 5 milimetri.
Puneți bucățile rezultate într-un recipient adânc, sărați-le și umpleți-le cu apă.
Bucățile de vinete trebuie să stea în lichidul sărat timp de aproximativ 20 de minute.Această procedură este necesară pentru a elimina amărăciunea.
În timp ce cercurile se înmoaie, pregătiți ouă crude și biscuiți.
Spargeți două ouă într-un recipient și turnați 100 de grame de pesmet, 50 de grame de brânză rasă și 1 linguriță de turmeric într-un altul.
Înmuiați toate bucățile de vinete pregătite într-un ou crud și rulați în pesmet.În această formă, inelele trebuie prăjite într-o tigaie până devin aurii.
Rezultatul este un preparat crocant, care se remarcă prin prezența unui gust strălucitor și foarte plăcut.