O altă rețetă pentru colecția culinară, ingredientul principal în care este vinetele..
Puteți pregăti acest aperitiv pentru prânz sau cină, sau îl puteți pregăti pentru iarnă.Vom vorbi despre vinete în coreeană..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să pregătim un aperitiv de vinete.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Scoateți vârfurile și tulpinile vinetelor și gătiți-le în apă clocotită timp de 10 minute, apoi tăiați-le după bunul plac și puneți-le într-un castron adânc, amestecând cu zahăr, sare și condimente.
2.Adăugați oțet și amestecați.Taiem jumatate de ceapa in jumatati rondele, iar ardeiul gras fasii si il trimitem la vinete.
3.Adăugați usturoiul tocat, pătrunjelul și sosul de soia.
4.Prăjiți ceapa și ardeiul roșu rămas în ulei vegetal, adăugați vinete și amestecați.
Se pune totul intr-un borcan si se lasa la frigider 24 de ore.Poftă bună!