Cu siguranță mulți au observat că gustul cotletelor diferă semnificativ în funcție de cine le-a gătit..
Totuși, există anumite reguli care vor ajuta la îmbunătățirea calității preparatului, indiferent de rețeta aleasă..
Chef Yulia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre, vorbește despre ce secrete vor ajuta să facă cotleturile cât mai gustoase.
Ce subtilități simple ar trebui să vă amintiți?
Introduceți corect ceapa
Nu trebuie să tocați grosier ceapa și să o trimiteți în carne tocată sub această formă: cotleturile nu vor deveni mai suculente și vor dezvolta o aromă specifică.
Este mai bine să tăiați ceapa mai mic și să o prăjiți.Cotleturile vor deveni mult mai gustoase.
Nu folosiți ouă
Nu vă faceți griji că cotleturile se vor destrăma: în majoritatea cazurilor acest lucru nu se întâmplă.Trebuie doar să frământați bine cotleturile.
Pentru a fi sigur, puteți adăuga puțin amidon sau gris.
Dar ouăle pot face cotleturile dure.
Nu face cotlet mari
Un astfel de fel de mâncare pur și simplu nu se va coace sau se va destrăma în timpul întoarcerii.Prin urmare, concentrați-vă pe dimensiunea standard de cotlet.