AcasăPlanteCopiii îmi cer aceste jeleuri cu lapte tot timpul.Marshmallow-urile cumpărate din magazin...

Copiii îmi cer aceste jeleuri cu lapte tot timpul.Marshmallow-urile cumpărate din magazin și-au încetat activitatea

Jeleurile de lapte sunt un adevărat succes.Desigur, îl puteți cumpăra gata făcut dintr-o pungă, doar turnați apă clocotită peste el.Dar nici măcar nu se apropie de gustul celor de casă.Ca să nu mai vorbim de faptul că folosim ingrediente naturale aici.Merită să ai mereu la îndemână o rețetă dulce, iar dacă este originală și simplă, cu atât mai bună.Copiii mici iubesc cel mai mult astfel de deserturi mici, se potrivesc în mâinile lor și sunt dulci, și asta chiar le este suficient.Pentru întâlniri în grupuri mai mari merită să le lipiți pe bețe , le veți putea împărtăși fără contact.

Ingrediente pentru jeleuri de lapte

  • 35 g amidon de porumb.
  • 50 g de zahăr (cantitatea poate fi ajustată după gust).
  • 2 gălbenușuri (aproximativ 50 g).
  • 500 ml lapte.
  • fulgii de cocos necesari pentru a acoperi bezele.
  • Cum se face jeleu de lapte?

    1. Separam albusurile de galbenusuri.Puteți face mini bezele din albușuri.În această rețetă ne trebuie doar gălbenușurile. Puneți-le într-un castron.Adăugați amidon de porumb și zahăr , adăugați și lapte (cel mai bine îl puteți înlocui cu lapte vegetal, nucă de cocos sau migdale).
    2. Amestecați bine masa de marshmallow cu o lingură de lemn (sau un mixer) până când devine uniformă.Se toarnă într-un vas dreptunghiular sau pătrat.Se da la frigider sa se intareasca bine.
    3. Tăiați spuma gata în fâșii și apoi în cuburi.Îl puteți mânca în această formă.Dar și mai bine au gust acoperit cu stropi.Doar turnați fulgi de cocos pe o farfurie și înmuiați jeleurile de lapte în ei.Facem asta pe toate părțile, apăsând ușor pentru ca chipsurile să aibă șansa să se lipească.

    Mesaj: faceți clic dreapta aici dacă doriți să eliminați textul promovat

    Vezi și: Fiica mea face acest desert fără coacere tot timpul. 2 ingrediente, 5 minute de lucru si gata

    Jeleuri de lapte în alte acoperiri

    Ca și în cazul majorității rețetelor, vă puteți juca cu gustul schimbând unele ingrediente.În cea mai simplă versiune, schimbăm doar toppingurile, care pot fi făcute din:

  • făină de cocos – vor fi și mai catifelate.
  • nuci, alune sau arahide tocate (sau făinoase).
  • topping de cofetarie gata preparat.
  • cacao sau ciocolată rasă: neagră sau cu lapte – le puteți face și jumătate și jumătate, vor arăta frumos pe un platou.
  • fructe zdrobite liofilizate.
  • Diverse arome de jeleuri de lapte

    Jeleurile lăptoase, cremoase sunt aroma de bază, pot fi tratate cu succes ca bază pentru alte versiuni. Putem folosi coloranți (de preferință naturali, bineînțeles) sau adăugați sucuri de fructe sau fructe liofilizate pudrate.Iată cum poți crea aromă:

  • căpșună.
  • zmeură.
  • Puteți obține o culoare roșie intensă adăugând suc de sfeclă roșie.
  • boabe.
  • coacăze.
  • portocale.
  • citric.
  • cireașă.
  • coacăz, fiecare tip de coacăz ne va oferi o culoare diferită, cu siguranță vor arăta interesant pe negru.
  • Și acestea sunt doar câteva exemple.Dacă vreți puțin mai multă aromă, puteți adăuga și fructe tăiate mărunt – afine și coacăze mai mici, le puteți adăuga întregi – în stadiul de creare a masei de cremă.

    Deserturi cu jeleu ca ingredient principal

    Deserturile cu jeleu sunt mai simple, dar dacă faci mai multe straturi, trebuie să ai răbdare pentru că va trebui să aștepți să se pună unul câte unul.Acestea sunt de obicei opțiuni fără coacere, dar se poate întâmpla ca baza să fie pregătită în cuptor.Vă recomandăm câteva sugestii care merită luate în considerare:

  • O prăjitură din jeleu și brânză omogenizată, într-o formă de tort se creează o variantă curcubeu – aici trebuie să faci arome de zmeură, lămâie, afine, fructe de pădure și portocale.
  • Spumă de jeleu bicoloră, cu stropi de ciocolată, pe bază subțire de pandișpan – asta necesită ceva mai multă muncă, pentru că există și coacere.
  • Cea mai simplă spumă de jeleu se face în 5 minute – doar turnați într-un bol aroma preferată de jeleu și turnați peste 100 ml apă fierbinte, dar nu clocotită; apoi amestecați totul cu un mixer la viteză mare și este gata.Puneți-l într-un recipient sau forme selectate, mai mici.Se întărește atât de repede încât nu vei avea timp să-l pui la frigider.
  • Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Pe măsură ce Israelul anunță începutul unei „noui faze” de război, mai multe dispozitive electronice explodează în Liban.

    Brazilia este în flăcări.În ultimele săptămâni, milioane de hectare de terenuri agricole și păduri au ars, întinzându-se de la zonele umede Pantanal până la...

    Patru palestinieni au fost uciși în Gaza, iar Israelul a atacat o altă fostă școală.

    Spitalele din Fâșia Gaza au raportat duminică că Israelul a lovit o altă fostă școală în teritoriul de coastă devastat de război, provocând moartea...

    Enigma care înconjoară o pictură pe stâncă care arată un „Șarpe cu coarne”

    Acolo unde Columbia se învecinează cu Peru și Brazilia, debitul râului Amazon a fost redus drastic din cauza unei secete extreme care a afectat...

    Scholz se opune furnizării Ucrainei cu arme cu rază lungă de acțiune.

    Indiferent de decizia partenerilor de alianță, cancelarul german Olaf Scholz a exclus trimiterea în viitor a armamentului de precizie cu rază lungă de acțiune...

    Comentarii recente