Făina de ovăz pentru mulți este standardul pentru micul dejun, sub rezerva principiilor unei alimentații adecvate..
Mâncarea are cu adevărat proprietăți benefice extraordinare..
Cu toate acestea, gustul terciului poate fi întotdeauna îmbunătățit cu ajutorul unor aditivi, sugerează bucătarul Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre.
Ce aditivi vor face fulgii de ovăz mai gustoși și mai sănătoși?
Miere
Acesta este un înlocuitor excelent pentru zahăr, care va face terciul mult mai gustos, mai dulce și mai bogat.Mierea trebuie adăugată într-un fel de mâncare gata preparată, deoarece tratamentul termic va priva produsul de proprietățile sale benefice.
Lapte de cocos
Dacă nu ați încercat fulgi de ovăz cu lapte de cocos, atunci cu siguranță merită să pregătiți un fel de mâncare atât de apetisant.Datorită acestui aditiv, puteți folosi mai puțin zahăr.
Laptele de cocos are si un gust unic si placut.De asemenea, puteți adăuga niște fulgi de nucă de cocos și ulei de cocos nerafinat.
Nuci cu fructe confiate
Aceste componente trebuie mai întâi înmuiate în apă și uscate.Nucile sunt pre-tocate pentru a face vasul mai uniform.
Banane
Gustul bananelor se potrivește perfect cu fulgii de ovăz, așa că felul de mâncare se va dovedi incredibil de impresionant și sănătos.