Salata Olivier are multe calități, dar nu poate fi numită tocmai picant..
Mâncarea, dimpotrivă, are un gust foarte reținut și laconic..
Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că aroma adecvată nu poate fi dată, expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, dezvăluie secretele.
Ce metode pot fi luate în considerare?
Înlocuirea cârnaților
Dacă doriți o nuanță interesantă de gust și aromă, atunci ar trebui să înlocuiți în siguranță cârnații cu carne afumată.Puteți folosi și șuncă sau slănină.
Aceste componente vor transforma clasica salată Olivier.
Buzhenina cu creveți
Da, această opțiune Olivier nu poate fi numită o opțiune bugetară, dar pentru o vacanță sau o dată semnificativă puteți lua în considerare rețeta.
Se recomandă folosirea creveților (fierți) cu carne de porc fiartă în loc de cârnați.
Pentru o salată clasică, va trebui să luați aproximativ o sută de grame de carne de porc fiartă și aproximativ 150 de grame de fructe de mare fierte.
Piper
Înainte de a îmbrăca salata, va trebui să adăugați un praf de piper.Dacă doriți mai mult condiment, nu ezitați să alegeți pudră de chili sau ardei cayenne.
Dar te poți limita la boia de ardei sau piper negru.