Aveți probleme în a face piure de cartofi care au consistența perfectă și aroma vibrantă?.
Mâncarea iese întotdeauna uscată și nu foarte apetisantă?.
Există un ingredient secret care face foarte repede amestecul de cartofi fraged și incredibil de gustos.
Mâncarea devine mai cremoasă și devine și mai satisfăcătoare.
Despre acest aditiv salvator a vorbit Yulia Arkhipova, expertă în publicația online Belnovosti în domeniul gătitului, bucătar și brutar din categoria a patra.
Secretul perfectării piureului de cartofi
Ai fiert cartofii și i-ai „procesat” cu un zdrobitor?
Adaugă la masa rezultată nu numai lapte și unt moale, ci și smântână.
Este recomandabil să folosiți un produs din lapte fermentat cu un conținut de grăsime de 20 la sută.
Nu este nevoie să exagerați cu smântână: o lingură pentru tot piureul pregătit va fi suficient.
Amesteca bine vasul.Datorită componentei delicate și grase, vasul va fi mai moale și mai satisfăcător.
În plus, smântâna va face piureul mult mai apetisant.