AcasăPlanteAdăugați drojdie și turnați peste thuja: trucuri despre care mulți oameni nu...

Adăugați drojdie și turnați peste thuja: trucuri despre care mulți oameni nu știu

Pentru a vă mulțumi ochii, thuja au nevoie de îngrijire specială pe tot parcursul anului..

În funcție de ce perioadă a anului aveți, cele mai eficiente îngrășăminte vor varia în compoziție..

Această rețetă vă va face thuja mai frumoase decât oricând.

Ce e mai bine toamna?

Toamna este un moment bun pentru a acorda atenție nevoilor speciale ale plantelor noastre și pentru a le ajuta să supraviețuiască iernii care vine.

Pentru a crește corect și a câștiga rezistență la zilele geroase, thuja au nevoie de mineralele adecvate, pe care le puteți oferi plantei cu îngrășământ, și acasă.Datorită acestor ingrediente, thuja-urile vor fi îngrijite corespunzător.

Când să fertilizăm tuia? Totul are timpul lui

Pentru ca thuja să crească sănătos, acestea ar trebui să fie fertilizate de la începutul sezonului de vegetație, adică.e.din martie până în aprilie.

Desigur, totul depinde de temperatura potrivită – oferim plantelor un sprijin suplimentar sub formă de îngrășăminte în zilele mai calde de primăvară.

Un alt moment în care thuja ar trebui să primească amestecuri speciale de minerale este toamna.Aici vă este util un balsam de apă făcut din ingrediente pe care probabil le aveți în bucătărie.

Dacă nu, nu costă mult, mai ales în comparație cu îngrășămintele specializate disponibile la centrele de grădinărit.

Ai tuja? Asigurați-vă că încercați aceste îngrășăminte

Dacă vrem să hrănim și să întărim puieții de tuia, să vedem dacă avem banane în proviziile noastre alimentare.Dacă da, să trecem la acțiune.

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați fructele coapte, să-l puneți într-un borcan și apoi să-l umpleți cu apă fierbinte.După două zile, strecoară soluția rezultată din bucățile de banană.

Momentul ideal pentru a uda tuia în grădină sau într-o oală cu acest îngrășământ este începutul lunii octombrie.

Cu toate acestea, aceasta nu este singura modalitate de a întări aceste plante acasă.Să pregătim un alt îngrășământ de drojdie, nu mai puțin excelent.

Sarcina noastră în acest caz va fi să dizolvăm drojdia în apă caldă în proporție de 100 de grame de produs la 10 litri de lichid.

Îngrășământul este gata de utilizare într-o oră și, important, nu necesită diluare.Acest booster poate fi folosit pe thuja o dată la două săptămâni pe tot parcursul sezonului.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Septembrie Ocean Rowing Roundup

Un locuitor din Glasgow care a dezvoltat un interes puternic pentru fotografie în urmă cu aproximativ cinci ani a ajuns pe lista scurtă a...

De ce grădinarii experimentați nu aruncă cojile de cartofi: ai fi surprins

Cu siguranță, în fiecare familie, mâncărurile pe bază de cartofi sunt servite de mai multe ori pe săptămână. Aceasta înseamnă că o cantitate...

Manifestațiile ‘Vinerea pentru viitor’ din Germania atrag 75.000 de protestatari

Un reprezentant al Scandinavian Airlines a declarat că rozătoarea prezintă un 'risc pentru siguranța' pasagerilor zborului lor de la Oslo, Norvegia, la Malaga, Spania.Când...

Noul an școlar în Niger este amânat din cauza inundațiilor

Un locuitor din Glasgow care a dezvoltat un interes puternic pentru fotografie în urmă cu aproximativ cinci ani a ajuns pe lista scurtă a...

Comentarii recente