Pot exista o mulțime de rețete pentru pilaf, dar lista de cerințe pentru felul de mâncare finit va fi întotdeauna aproximativ aceeași..
Orezul trebuie să fie sfărâmicios și aromat și să nu semene terci obișnuit..
Prin urmare, este important să scăpăm de deficiențele asociate cu pregătirea acestui fel de mâncare orientală, își amintește bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
De ce greșeli este important să scapi?
Selecția orezului
Nu orice tip de orez este, în general, potrivit pentru acest fel de mâncare.De obicei, producătorul simplifică sarcina și face o notă specială pe ambalajul produsului.Prin urmare, nu sări peste aceste informații.
Lipsa de grăsime
Pilaful clasic este preparat nu numai cu ulei vegetal: grăsimea de miel este o componentă importantă.Ca rezultat, pilaful devine doar cantitatea potrivită de grăsime și aromă.
Lipsa condimentelor
Dacă studiezi compoziția condimentelor destinate pilafului, vei vedea multe nume.Adevăratul pilaf este într-adevăr preparat folosind o mulțime de condimente.
Prin urmare, nu uitați de utilizarea condimentelor.