AcasăPlanteCe să semănați toamna în loc de muștar: cea mai bună soluție...

Ce să semănați toamna în loc de muștar: cea mai bună soluție după cartofi și roșii

Grădinarii competenți și-au dat seama de puterea și beneficiile gunoiului verde și, prin urmare, seamănă activ diverse culturi în zonele eliberate..

Muștarul este deosebit de popular – ieftin, nepretențios, eficient împotriva bolilor, buruienilor și a unui număr de dăunători.Dar după mănădură, se recomandă să se semăne o altă recoltă..

Expertul revistei noastre, Anastasia Kovrizhnykh, un om de știință agronom și designer peisagist, ne-a spus care îngrășământ verde este ideal pentru semănat după cartofi și roșii.

În ciuda faptului că muștarul saturează solul cu substanțe utile, îl vindecă și respinge dăunătorii, phacelia este mai bună în acest sens.

Beneficiile faceliei

În primul rând, phacelia este considerată o cultură universală și poate fi folosită pentru însămânțare după orice cultură.

În al doilea rând, este considerat nepretențios, înmugurește rapid și este rezistent la frig.

În al treilea rând, phacelia saturează solul cu azot, compuși minerali și humus.

În al patrulea rând, normalizează aciditatea solului și suprimă creșterea buruienilor.

În al cincilea rând, gunoiul de grajd verde protejează paturile de răspândirea viermilor, afidelor și nematodelor.

În al șaselea rând, phacelia previne dezvoltarea ciupercilor care provoacă ciuperci tardive și putregai.

De aceea phacelia este numită soluția ideală pentru semănat după recoltarea cartofilor și roșiilor.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Groasă, bogată și apetisantă: cum să faci supa cehă de usturoi – un fel de mâncare iubit de mulți gurmanzi

Supa cehă de usturoi constă dintr-un număr mic de ingrediente.Și toate acestea sunt simple și accesibile. În ciuda acestui fapt, felul de mâncare...

Comentarii recente