Este timpul să ne gândim ce lucruri delicioase se pot face din vinete.Există o mulțime de rețete care vă permit să dezvăluiți gustul celor mici albaștri..
Acesta nu este cel mai obișnuit fel de mâncare – vinete cu carne tocată..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Tăiați vinetele în felii pe lungime și puneți-le pe o tavă de copt.
2.Amestecam uleiul vegetal cu sare si piper, ungem legumele si coacem in cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius pentru 20 de minute.
3.Se toacă și se prăjește ceapa până se rumenește, apoi se adaugă carne tocată la ea și se pune la dispoziție și se adaugă usturoi tocat și sos de roșii.
4.Asezati feliile de vinete finite intr-o tava de copt, in straturi, alternand cu carnea tocata.Se presară ultimul strat cu brânză rasă.
Se adauga apa, sosul de rosii, condimentele si uleiul.Se aduce pana la fiert in cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru 20 de minute.Poftă bună!
Anterior, v-am spus ce să adăugați în supa de mazăre pentru aromă și gust.