Frumusețea găluștelor de casă este că le puteți îmbunătăți întotdeauna gustul adăugând aromă și aromă cu ingrediente suplimentare..
Prin urmare, întotdeauna merită să adăugați nu numai componente clasice la carnea tocată..
Unele ingrediente neobișnuite, potrivit bucătarului Yulia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre, pot face găluște mult mai bune.
Ce pot adauga?
Usturoi
Câteva felii vor fi suficiente pentru a face găluștele incredibil de apetisante și aromate.Cel mai bine este să folosiți usturoi proaspăt, care se recomandă să fie tocat cu un cuțit.
Niște gheață
Dacă adăugați o cantitate mică de gheață pisată, găluștele vor deveni incredibil de suculente: carnea se va topi literalmente în gură.
Verde
Nu uitați că ierburile aromatice se potrivesc bine cu acest fel de mâncare.Puteți folosi orice tip de verdeață care vă place cel mai mult.
De asemenea, trebuie tocat cu un cuțit înainte de a o adăuga în carnea tocată.