Îți poți încânta foarte simplu și rapid familia cu produse de patiserie delicioase dacă prepari gogoși după următoarea rețetă..
Rețeta nu este doar rapidă și gustoasă, ci și destul de economică..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Turnați chefirul într-un bol și adăugați sare, zahăr și sifon conform listei.
2.Apoi trebuie să topiți untul într-un mod convenabil și să-l turnați într-un castron cu chefir și, de asemenea, adăugați un ou.
3.Apoi, cerneți făina în porții mici în timp ce frământați aluatul.Aluatul finit nu trebuie să se lipească de mâini, după care îl lăsăm să stea 10 minute.
4.În continuare, întindeți aluatul, formați aluatul și prăjiți într-o tigaie în cantitate mare de ulei timp de trei minute pe fiecare parte până se rumenește.
Cand este gata se aseaza pe un servet si se presara cu zahar pudra.Poftă bună!