Pastele vor veni întotdeauna în ajutor într-un moment în care nu există nici puterea, nici timpul, nici dorința de a găti ceva mai rafinat și mai complex..
În ciuda banalității acestui produs, acesta poate fi întotdeauna făcut gustos și de înaltă calitate..
Chef Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului în revista noastră, vorbește despre cum să faci pastele mai gustoase.
De ce secrete merită luate în considerare?
Selectarea produsului
Pentru a fi sigur de calitatea garniturii, ar trebui să alegeți pastele din categoria de preț cel puțin medie.Acest produs va fi întotdeauna ușor de preparat.
O lingură de unt
Acest lucru nu numai că va împiedica pastele să se lipească unele de altele, dar va face și garnitura să aibă un gust mai plăcut.Cel mai bine este să adăugați ulei de măsline bun, așa cum fac bucătarii italieni.
Sarea de mare
Nu vă fie teamă să sărați prea mult pastele: trebuie să adăugați aproximativ o lingură de sare de mare.În acest caz, produsele vor dobândi gust.Dacă ești atent la sare, garnitura va deveni fadă.
Sarea de mare pentru gătit și sănătate este considerată cea mai bună opțiune.