La pregătirea cotleturilor, nimeni nu se străduiește în mod deliberat să pregătească un fel de mâncare uscată..
Astfel de cotlet nu vor mulțumi nimănui și este puțin probabil să fie solicitate în rândul membrilor familiei..
Cu toate acestea, felul de mâncare nu iese doar uscat, amintește expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Din ce motive au ieșit cotleturile uscate?
Carne stringentă
Unele gospodine cred că pentru a face cotlet puteți folosi cea mai ieftină carne cu un număr mare de vene.Logica este simplă: trebuie doar să măcinați carnea cât mai fin posibil folosind o mașină de tocat carne.
Cu toate acestea, cu o astfel de componentă principală, cotleturile nu vor deveni niciodată suculente.
Carne dietetică fără aditivi
Mulți oameni le place să folosească carnea dietetică ca bază, având grijă de sănătatea lor.Cu toate acestea, astfel de cotlet se dovedesc aproape întotdeauna uscate.
Prin urmare, o treime din volumul total ar trebui să provină din carne grasă.Dacă nu doriți să combinați, atunci trebuie să adăugați o bucată de unt ras (precongelat).
Produsul poate fi înlocuit cu untură.