O garnitură pe bază de boabe de orez este ideală pentru orice fel de mâncare..
Cu toate acestea, probabil că fiecare gospodină s-a confruntat cu faptul că nici măcar un produs scump, de înaltă calitate, nu se dovedește întotdeauna sfărâmicios și gustos..
Prin urmare, expertul în gătit al revistei noastre, bucătarul Yulia Arkhipova, sfătuiește să adăugați ingrediente secrete speciale în tigaie atunci când gătiți o garnitură.
Despre ce aditivi vorbim?
Ceai verde
Mulți vor fi surprinși de faptul că ceaiul verde are un efect foarte puternic asupra orezului.Cerealele se dovedesc incredibil de sfărâmicioase și frumoase.
Un plic este suficient pentru o porție standard de orez.
Componenta trebuie introdusă imediat după fierbere.
Ceai de iasomie
Această opțiune este ideală pentru cei care iubesc bucătăria gourmet.Ceaiul de iasomie va face orezul cu adevărat unic.Garnitura este ideala din punct de vedere estetic: boabele par intregi si nu se fierb.
Ceaiul de iasomie adaugă, de asemenea, o aromă subtilă și o notă de gust.