Înghețata de casă nu va trece niciodată neobservată, deoarece toată lumea va dori să o încerce..
Acest tratament este perfect pentru vară.
Avantajul înghețatei de casă este că lista de ingrediente vă este bine cunoscută, așa că nu este nimic dăunător în ea, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să faci înghețată de casă?
Lista de produse
– 400 ml smantana cu grasime medie (minim 30%);
– jumatate de pahar de lapte condensat;
– aproximativ patruzeci de grame de cacao naturală.
Procesul de gatire
După cum probabil ați observat, nu există nimic inutil în compoziția acestei înghețate, ceea ce o face și mai sigură pentru consum.
În primul rând, puneți crema într-un recipient adânc și începeți să lucrați cu mixerul.Adăugați laptele condensat și continuați să utilizați mixerul.
După aceea, trebuie să cerneți cacao și să o adăugați la masa totală.
Amestecați bine amestecul.Apoi turnați înghețata într-un recipient de sticlă (o tavă de copt este ideală) și păstrați-o la congelator peste noapte.
Dimineața puteți începe să gustați o înghețată delicioasă și naturală.
-.