Sezonul de dovlecei continuă, timp în care cartofii se mută cu încredere..
Cea mai potrivită ocazie de a pregăti o caserolă delicioasă de cartofi și dovlecei cu brânză și smântână.Rețeta va deveni un fel de mâncare preferat de vară, la fel ca clătitele cu dovlecei..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Curatam cartofii si dovleceii si ii taiem felii, dam branza pe razatoarea grunjoasa si trecem usturoiul printr-o presa.
2.Amestecați smântâna, usturoiul, condimentele și niște brânză rasă.
3.Ungeți o tavă de copt cu ulei vegetal, puneți legumele în ea și umpleți cu dressing cremos.
4.Se coace in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius timp de 35-40 de minute, iar cu cateva minute inainte de a fi gata se presara cu restul de branza rasa.Poftă bună!