În primul rând, supa este percepută ca un fel de mâncare ușor, astfel încât conținutul de grăsime în exces nu îl va beneficia..
Ca urmare, nu toată lumea va dori să mănânce un astfel de prim fel..
Din acest motiv, ar trebui să înțelegeți imediat de ce supa poate deveni grasă.În primul rând, acest lucru se întâmplă datorită combinației dintre bulionul deja bogat cu prăjirea în ulei, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Dar poti corecta supa cu exces de grasime.
Ce trebuie făcut pentru asta
Truc cu cuburi de gheață
Mulți oameni știu că gheața poate atrage rapid grăsimea.Prin urmare, trebuie să luați un călnic, să puneți câteva bucăți de gheață în el și să o coborâți în tigaie.
Conținutul de grăsime al supei va deveni semnificativ mai mic.
Folosind un prosop de hârtie
Dar acest secret este cunoscut de foarte puțini oameni, deoarece este foarte original.Trebuie să luați un prosop de hârtie și să îl răsuciți.Pune-l în tigaie pentru câteva secunde.
Procedura poate fi repetată.