AcasăPlanteCalendar lunar pentru grădinari și grădinari din 19 până în 25 august:...

Calendar lunar pentru grădinari și grădinari din 19 până în 25 august: ce trebuie neapărat să faci

În a doua jumătate a lunii august, principala preocupare a rezidentului de vară este să aibă timp să recolteze la timp..

Vă spunem ce ne sfătuiește să facă calendarul lunar al grădinarilor și grădinarilor pe site în perioada 19-25 august.

19 august

Lună nouă.Nu este momentul pentru munca activă; este interzis să plantați sau să replantați.

Puteți face plivitul, udarea, ciupirea lăstarilor, tăierea copacilor și arbuștilor, a pune lucrurile în ordine în grădina de flori, a aplica îngrășăminte și a trata plantele împotriva bolilor și dăunătorilor.

20 august

O zi prielnică pentru recoltare, plantare de verdeață și legume cu frunze, în special spanac, varză chinezească, albă și roșie.

De asemenea, puteți planta căpșuni, căpșuni sălbatice și alte plante târâtoare și cățărătoare, replantați plante perene, cultivați solul, udați, fertilizați, altoiți plantele și efectuați controlul dăunătorilor.

Nu trebuie să plantați pomi și arbuști fructiferi sau să înmuiați semințe de flori.

21 august

Ziua este potrivită pentru recoltarea cartofilor și a cepei, plantarea de verdețuri, legume cu frunze, castraveți, ardei iute, anghinare, plante cățărătoare și târâtoare și flori anuale.

De asemenea, puteți altoi plante și aplica îngrășăminte.Plantarea pomilor și arbuștilor fructiferi (cu excepția agrișelor și a strugurilor) și înmuierea semințelor de flori nu este recomandată.

22 august

O zi favorabilă pentru colectarea rădăcinilor și semințelor, plantarea culturilor de fructe și fructe de pădure, cereale, legume, ierburi, flori tuberoase și trandafiri.

Se recomandă să se abțină de la stropirea plantelor cu apă și preparate.

23 august

O zi potrivită pentru recoltare, plantare de fructe și fructe de pădure, leguminoase, mănușă, varză, dovleac și alte culturi de legume, precum și toate florile.

Nu se recomandă replantarea sau tunderea copacilor și arbuștilor.

24 august

Ziua este favorabilă pentru plantarea de pomi fructiferi, căpșuni, ceapă, salată verde, spanac, guli-rabe și conopidă și plantarea răsadurilor de castraveți într-o seră.

De asemenea, puteți să plantați flori, plante și ierburi picante și medicinale, să aplicați îngrășăminte și să altoiți plante.

25 august

O zi bună pentru strângerea fructelor și semințelor măcinate, plantarea culturilor de rădăcină, mărunțișă, dovleac, flori anuale și perene, ierburi picante și medicinale, căpșuni.

Grădina poate fi udată din abundență și fertilizată.Într-o grădină de flori, nu este recomandat să tăiați lăstarii și să culegeți rădăcini.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

soldați din Ucraina uciși într-un SUV donat de mineri

Scouted selectează produse în mod independent.Dacă cumpărați ceva din postările noastre, putem câștiga un mic comision.Iarna este o perioadă în care ne...

Cum să îndulciți apa pentru udarea plantelor de interior: cele mai bune opțiuni sunt numite

Mulți oameni se confruntă cu faptul că plantele de interior încep să arate rău chiar și în cazul îngrijirii corecte. Dacă cineva își...

Primii pași sunt făcuți de platforma X a lui Musk pentru ridicarea interdicției în Brazilia

Scouted selectează produse în mod independent.Dacă achiziționați ceva din postările noastre, este posibil să câștigăm un mic comision.Iarna este o perioadă în...

Douăzeci la sută cred că conservatorii germani și extrema dreaptă ar trebui să colaboreze

Cel puțin 22 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un atac israelian asupra unei școli din nordul Gazei, potrivit Ministerului Sănătății din Gaza.Armata israeliană...

Comentarii recente